Het aantal leden van R129 Passion blijft gestaag groeien
Het model blijft onmiskenbaar een grote aantrekkingskracht uitoefenen op mensen die als (min of meer) jonge snaak of deerne de SL in 1989 op de markt zagen verschijnen als de mooiste belichaming van een GT cabrio ooit.
Mensen die vandaag veelal de kaap van 40 jaar gerond hebben en eindelijk hun jeugddroom op wielen in vervulling hebben zien gaan.

Dat is ook het geval voor Dieter Quartier, die begin dit jaar onze club vervoegde en als autojournalist en consultant te kennen gaf te willen bijdragen aan de werking van onze vzw.
Gezien zijn communicatie-ervaring zag het bestuur Dieter perfect functioneren in de rol van wat tegenwoordig ‘community manager’ wordt genoemd: een persoon die verantwoordelijk is voor de social mediakanalen.
Dieter zal dus in nauw overleg met het bestuur onze Facebookpagina animeren en voor een regelmatige stroom aan content zorgen, met uiteraard aandacht voor evenementen, maar ook tips, weetjes en bijzondere exemplaren.

“Ik ben blij om de club te kunnen vervoegen als actief lid. Ik zit al twintig jaar in de autosector en heb heel wat auto’s de revue zien passeren, maar geen enkele heeft ooit het gevoel overtroffen dat ik had toen ik als 13-jarige jongeman de krant opensloeg en de R129 voor het eerst zag. Een jaar later ontmoette ik hem voor het eerst in levenden lijve. In drievoud zelfs, op de parking van een golfclub. Ongeveer gelijktijdig kocht ik hem als modelbouwauto. Voor het koetswerk koos ik donkerblauw, het interieur verfde ik in cognackleur. Het is allicht geen toeval dat dat ook de kleurencombinatie is van mijn eigen 500SL (op ware grootte), die ik vorig jaar na jaren zoeken heb aangeschaft,” aldus Dieter.

We moeten altijd met twee woorden spreken, maar normaliter kunnen jullie Dieter (en zijn SL) ontmoeten tijdens de clubuitstap in augustus.
Namens het bestuur wensen we Dieter veel succes en vooral plezier in zijn “job” binnen R129 Passion vzw als ‘community manager’.
En tegelijk hopen we dat hij steeds meer fun zal beleven binnen de club vermits die positie binnen ons bestuur lonkt… 🙂 🙂

Suggesties voor op de Facebook-pagina zijn overigens altijd welkom!