In 2024 gaan we voor de derde keer op rij het systeem van onze Spaarkaart toepassen.

Voor wie dit nog niet kent:
Als je op onze activiteiten aanwezig bent, met kledij van de club, kan je je spaarkaart laten afstempelen.
Bij onze laatste activiteit van het jaar, onze October Drive, kan je je volle spaakaart inleveren.
Bij de eerstvolgende Nieuwjaars-Samenkomst worden er tot maximaal 3 winnaar geloot.
Zij zullen in het nieuwe jaar geen lidgeld moeten betalen !

Vanaf dit jaar is er één aanpassing t.o.v. de voorbije jaren.
Vroeger ontving ieder lid in het begin van het jaar per post zijn/haar nieuwe spaarkaart.
We moeten echter vaststellen dat er een (klein) aantal leden is die we op geen enkele activiteit gezien hebben in heel 2023.
Daarom vermelden we hier de aangepaste werkwijze van onze Spaarkaart:

Voorwaarden:

  • je moet lid zijn van R129 Passion vzw
  • je hebt in het vorige kalenderjaar deelgenomen aan minstens één van deze activiteiten: Nieuwjaars-Samenkomst, Springtime Drive, Summer Meet & Drive, Clubuitstap en October Drive of je bent in het vorige jaar als nieuw lid bijgekomen in de club
  • je zal in het nieuwe jaar aanwezig zijn op elk van deze activiteiten: Springtime Drive, Summer Meet & Drive, Haspengouw Cabrio, MB-Mijn Passie, October Drive
  • je zal bij elke activiteit een kledingstuk van de club dragen
  • op de dag van de activiteit zelf zal je jouw spaarkaart voorleggen om paraf en stempel te krijgen (bij een volgende activiteit wordt er niet meer gestempeld voor een vorige activiteit)
  • als je kaarten, paraf of stempel namaakt, wordt je automatisch gediskwalificeerd

Concreet:
Iedereen die in 2023 als nieuw lid bijgekomen is in onze club zal één van de komende dagen per post zijn/haar Spaarkaart 2024 mogen verwachten.
Ieder bestaand lid die in 2023 op één of meer van de hogergenoemde activiteiten aanwezig was, zal één van de komende dagen per post zijn/haar Spaarkaart 2024 mogen verwachten.
Ieder bestaand lid die in 2023 op geen enkele van de hogergenoemde activiteiten van R129 Passion vzw zelf aanwezig was, zal voor 2024 geen nieuwe Spaarkaart ontvangen. (ingeschreven maar geannuleerd of niet komen opdagen is niet geldig).

Opmerking:
Bij het drukken van de brieven is één fout in de voorwaarden (achterkant van de brief) geslopen.
De Haspengouw Cabrio en MB, Mijn Passie tellen niet mee om volgend jaar een Spaarkaart te ontvangen (zijn geen ritten van R129 Passion vzw zelf)
Dus als je volgend jaar ook een Spaarkaart wil bekomen, moet je dit jaar aanwezig zijn op minstens één van deze activiteiten: Nieuwjaars-Samenkomst, Springtime Drive, Summer Meet & Drive, Clubuitstap en October Drive.

Reacties:
Suggesties en reacties zijn uiteraard welkom via info@r129-passion.be
Als je toch correct aanwezig was op minstens één van de activiteiten in 2023, maar eind januari geen brief ontvangen hebt, gelieve dit te melden. De brieven worden voor eind januari verstuurd, maar wij kunnen niet voorkomen als er één of meerdere zouden verloren gaan.

Wij wensen iedereen veel plezier op onze activiteiten en veel succes in deze wedstrijd met de Spaarkaart 2024 !! 🙂